|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Власне при владі зараз любителі (але професіАнали) працювати язиком активно, то в тему. 
|
|
Догори |
|
 |
Savager
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
Ви знаете я також думав что тут "професійно-стабільні регіанали" задіяні, але як виявилось вони тут ніяким боком, проект раніше стартував ніж почалися ці перепетії з "язиком"...
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Ви знаете я також думав что тут "професійно-стабільні регіанали" задіяні, але як виявилось вони тут ніяким боком, проект раніше стартував ніж почалися ці перепетії з "язиком"...
Ну, так тепер він в жилу ж ще більше! 
|
|
Догори |
|
 |
Savager
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
Цитата: Цитата: Ви знаете я також думав что тут "професійно-стабільні регіанали" задіяні, але як виявилось вони тут ніяким боком, проект раніше стартував ніж почалися ці перепетії з "язиком"...
Ну, так тепер він в жилу ж ще більше! 
так я теж думаю що чогось такого столиці не вистачає, але взагалі то я думав зовнішній вигляд обговорити..
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Savager
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
Цитата: кг/ам
))) будем надеяться что монумент приобретет другой вид до установки
|
|
Догори |
|
 |
Savager
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: а сама идея как?
Та круть. Там же буде ротовий отвір і дітки будуть спускатися через нього по язицярі, як з гірки, обабіч траси!
|
|
Догори |
|
 |
Savager
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
Цитата: Цитата: а сама идея как?
Та круть. Там же буде ротовий отвір і дітки будуть спускатися через нього по язицярі, як з гірки, обабіч траси!
головне щоб не під машини 
|
|
Догори |
|
 |
грыгры
|
|
Офлайн |
Рисовальщик ЛисичеК |
 |
|
вот незнаю. помоему и правда кг/ам.
фразу поймут только жители Украины, для остальных будет непонятный набор слов. никто не въъедет в тонкость юмора.
а что до визуализации то это вообще просто ужасно. можете сли какой нибудь креативный гений придумает какую то оригинальную идею подачи оно будет иметь смысл, а так...отталкивающе
_________________  Определенно, тщеславие – мой самый любимый из грехов. Он так фундаментален, самолюбие – это естественный наркотик (c) Адвокат Дъявола
|
|
Догори |
|
 |
sparrow
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
почему фразу поймут только жители Украины? Мне кажется эта фраза появилась задолго до появления Украины
_________________ Уже скоро выйдет моя новая книга. Хотя, наверное, зря я её съел
|
|
Догори |
|
 |
грыгры
|
|
Офлайн |
Рисовальщик ЛисичеК |
 |
|
Цитата: почему фразу поймут только жители Украины? Мне кажется эта фраза появилась задолго до появления Украины
окай, перефразирую, иностранцы на которых расчитывают как на туристов не въедут в чем прикол.
а вцелом мне ненравится идея ассоциации Киева с похабно торчащим языком.
_________________  Определенно, тщеславие – мой самый любимый из грехов. Он так фундаментален, самолюбие – это естественный наркотик (c) Адвокат Дъявола
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Ага, у Мезозої!
2ГриГриша, Я думаю, що зрозуміють, оскільки існує інтернаціональний варіант (більш давній, до речі) з Римом 1 в 1, і, як поговорюють недобрі язики, була така сама про Єрусалим колись. Головне, щоб турист не подумав, що це стьоб, типу обігруємо мол ми крутіші за Рим
|
|
Догори |
|
 |
грыгры
|
|
Офлайн |
Рисовальщик ЛисичеК |
 |
|
двояко трактуюшиеся символы не всегда удачная идея.
символом Киева был всегда были Каштаны, не понимаю смысла менять тем более на ЭТО. клоуны что ли
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |