|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Я часто вижу страх в смотрящих на меня глазах
Им суждено уснуть в моих стенах , застыть в моих мирах ...
Вкладення: |

И пусть тебе поможет твой Бог.jpg [ 130.01 Кіб | Переглянуто 8599 разів ]
|
_________________ trust no-one !
|
|
Догори |
|
 |
wowik
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
 Да Славка, ну и понесло тебя, толи у тебя от жары разум помутился, толи девки довели тебя до белкового истощения...
Зря ты ее с ним да такжестоко.
Но если чесно то рисунок круть. Просто офигеваю.  Надо сегодня сесть и немного потренироватьсяв рисовании, чтоб если че в драке не лажануться.
Хочу еще сказать - ну у тебя и производительность, прям как у племенного оплодотворителя! 
_________________ Мій ЖЖ: wowik_botoce.livejournal.com
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата:  Да Славка, ну и понесло тебя, толи у тебя от жары разум помутился, толи девки довели тебя до белкового истощения...
Зря ты ее с ним да такжестоко.
Но если чесно то рисунок круть. Просто офигеваю.  Надо сегодня сесть и немного потренироватьсяв рисовании, чтоб если че в драке не лажануться.
Хочу еще сказать - ну у тебя и производительность, прям как у племенного оплодотворителя! 
З приводу теми - вчора катались ми на роверах , пили пиво , засмагали , ДЕХТО навіть пробував переплисти Дніпро ! Потім почало капати з неба і ми посунули в центр , розїхались ( причому я забув в рюкзаку Оліна свій диск із свіжаковим фільмом  ) Мало того , до дому дорога постійно догори ! І от на Дмитрівській їду повз трамвайну зупинку ( всі стоять під дашком , ллє несамовито ) і з самого переду ТАКА ЛЯЛЯ ! Я розклеїв писок і розслабився  Настрій піднявся , кров зі швидкістю світла ну і так далі . А попереду спуск ... Розігнався і як !!!! Ще так далеко і довго я не падав . Колесо ввійшло в жолобок від рейки на максимальній швидкості . Пів рила , руки і ноги здерто до мяса .
Отож те стерво кинуло мені в слід ТАКИЙ погляд . Напевно .
А на рахунок "производительности" - так ніхєра ж і так голову не парить . Літо .
2Гость - Гормоны лезут ушами уже 
|
|
Догори |
|
 |
Л-Мила
|
|
|
Ну и заголовок у картинки! Какие такие дивчата тебя до такого довели? Странный ты, простигосподи, придурок! 
|
|
Догори |
|
 |
ТрАНСурановый СКОМОРОХ
|
|
Офлайн |
Профи |
 |
|
 Иногда так бывает...ты к ней всеми своими флюидами, ферамонами и фибрами, а она одаривает тебя атски-холодным взглядом...и в тот же миг все летит шкереберть...и накрываеться медным тазом... Природа, мля!
А что до вела, то я позавчера выбил себе левое колено (спрыгивал с вела на ходу, тут же его доганял и запрыгивал обратно) ( енто финт такой, братья по разуму меня ему обучали  ) короче нога не сгибаеться...а как наступаю на ногу неаккуратно так люди в ужасе отскакивают в стороны...да я и сам удивлен своим таким глубоким познанием матерных слов 
_________________ Моим мАааленьким сердцем бОоольшое тебя люблю!
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата:  Иногда так бывает...ты к ней всеми своими флюидами, ферамонами и фибрами, а она одаривает тебя атски-холодным взглядом...и в тот же миг все летит шкереберть...и накрываеться медным тазом... Природа, мля!
А что до вела, то я позавчера выбил себе левое колено (спрыгивал с вела на ходу, тут же его доганял и запрыгивал обратно) ( енто финт такой, братья по разуму меня ему обучали  ) короче нога не сгибаеться...а как наступаю на ногу неаккуратно так люди в ужасе отскакивают в стороны...да я и сам удивлен своим таким глубоким познанием матерных слов 
Соболезную Серж ... Как я тебя понимаю
to Nadin - санки Надюш , но тока я пока из дом ни шагу - харя такая шо можно впасть в кому , сижу готовлюсь к поединку с Вовиком 
|
|
Догори |
|
 |
wowik
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Судячи з того що, ти ше малюнок зміг намалювати і до бою готуєшся, то руки в тебе цілі.
І то, шо тебе після удару головою не потягнуло на малювання квіточок і пухнастих зайчиків та котиків (хоча б це було круто, такі малюночки побачити  ) говорить про те шо всі ланцюги твого мозку цілі і працюють у нормальному режимі. І це найголовніше. А все решту як то кажуть до весілля заживе, головне шоб йоду та зеленки вистачило. Оце б подивитись на тебе зеленкою вимащеного  (з тебе можна було б намалювати якогось персонажа для коміксу, ти напевно зараз трохи на термінатора подібний коли йому інтерфейс обдерло). Доречі класна ідея, намалювати стріп на трафунок, що стобою стався, а бо твій портрет в теперішньому стані.
А якщо серйозно, то виздоровлюй, і бережи себе.
2ТрАНСурановый СКОМОРОХ І ти себе також.
В нашій справі головне берегти очі і руки бо вони нас годують, як вовка ноги.
Екстремалом можеш ти не быть,
а комиксистом быть обязан.
Ого ось це мене понесло. Треба цю писанину закінчувати.
Здоров"я вам. 
_________________ Мій ЖЖ: wowik_botoce.livejournal.com
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
[quote="wowik"]Судячи з того що, ти ше малюнок зміг намалювати і до бою готуєшся, то руки в тебе цілі.
І то, шо тебе після удару головою не потягнуло на малювання квіточок і пухнастих зайчиків та котиків (хоча б це було круто, такі малюночки побачити  ) говорить про те шо всі ланцюги твого мозку цілі і працюють у нормальному режимі. І це найголовніше. А все решту як то кажуть до весілля заживе, головне шоб йоду та зеленки вистачило. Оце б подивитись на тебе зеленкою вимащеного  (з тебе можна було б намалювати якогось персонажа для коміксу, ти напевно зараз трохи на термінатора подібний коли йому інтерфейс обдерло). Доречі класна ідея, намалювати стріп на трафунок, що стобою стався, а бо твій портрет в теперішньому стані.
А якщо серйозно, то виздоровлюй, і бережи себе.
Рисовал я когда-то и зайчиков и котиков , тока у меня они слишком взрослые получаются , погнали меня за это ...
А вот мозг наверно уже давно не функционирует нормально , но так даже наверно лучше , умом тронуться уже не получится  В зеленке и йоде не хожу - нет нихера , все так присохло , еще кое где сочится - красота такая ! Хлебало тожа вроде отмылось , отстиралось . Так шо стрипа не будет , но вот рисунок под названием "Момент истины" гарантирую .
Да вот блять тока на мякишах ладоней такая хренотень - порезы маленькие - жжет до мочи в трусах , но ниче - я карандаш КОНЧИКАМИ пальцов ловлю 
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Ну вот . Уезжая нафиг из Киева оставляю обещанную картинку .
Особая огромная спасиба Володьке Сахнову - слушая шестерых самураев в стрингах и рисуя , я тоже жалостно подтягивал :
... my love is killing me-e-e-e .... 
Вкладення: |

Момент истины.jpg [ 135.48 Кіб | Переглянуто 8463 разів ]
|
Востаннє редагувалось Нед серпня 07, 2005 19:37 користувачем Святослав Пащук, всього редагувалось 1 раз.
|
|
Догори |
|
 |
annihilator
|
|
|
ЭЭЭ ! Пащук , у тебя рожа менее интелектуальна в жизни , чем ты нарисовал  Приукрасил !!!
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |