|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Я хотел сберечь это для печати... но видя, что ничем это не обернется, выкладываю это здесь. Хоть мнение услышу, что ли, чем буду ждать с моря погоды.
Это серия комиксов под рабочим названием "Веселый Фриц"
Здесь качество плохое, смазанное, но иначе в 250 кб я бы никак не уложился.
Ругайте, критикуйте, говорите, только не молчите! 0_0
Вкладення: |

Veseliy-Fritz_02_edit-.gif [ 244.79 Кіб | Переглянуто 10819 разів ]
|

Veseliy-Fritz_01_edit-.gif [ 240.05 Кіб | Переглянуто 10819 разів ]
|
_________________ Пришел, увидел, закурил. (с)
|
|
Догори |
|
 |
D.C.
|
|
|
вообще не люблю нацистов и эту тематику, и думаю, что касаться её вообще не стоит. в плане графики весьма приятно, но в остальном, ощущение будто юмор тут с натяжкой, какой-то не естественный, меня не покидало до конца. такую уровень графики да в правильное русло бы 
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
О, ну вот ты и наехал на меня правильно! Щас я разойдусь.
Ответь тогда на такой вопрос: а Кукрыниксы (если ты знаешь таковых) - они тоже были нацистами? Только потому что фашистов рисовали? Нет. Они порицали это явление именно своей сатирой на фашизм.
И лично для меня это продолжение восхитительных плакатов Кукрыниксов. Ежели говорить про фашизм, дитя, то чем же лучше твои, цитирую: " реки крови и брызги мозгов, мугага! БВАААХАХА!!! Регочуажсцятихочу!!!"
Ты уж не лицемерь тогда.
А тематика фашизма сейчас вовсе не щепетильна. Ее юзают многие, но лично я хочу именно нормальной, культурной кукрыниксовской графики. Тем более что фашизм здесь выступает довольно абстрактно.
Ну что ж, это твое мнение.
|
|
Догори |
|
 |
IvikN
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
По моему очень неплохо.
Какая разница на какую тему рисовать, главное чтобы там маленьких детей не рахали и мертвых собачек с кошечками.
_________________ Искала себе Василиса Премудрая суженого... а нашла расширеного.
|
|
Догори |
|
 |
Bear_man
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
мне понравилось в целом)
особенно 5 кадр на второй полосе)
|
|
Догори |
|
 |
Игорь Жеведь
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Какая разница на какую тему рисовать, главное чтобы там маленьких детей не рахали и мертвых собачек с кошечками.
Ну а вот товарищ Я-Печатаюс-В-Журнале так явно не считает.
Цитата: особенно 5 кадр на второй полосе)
*считает* Раз, два, три... это с Отто, что ли?
(Хоть бы герр Отто не подумал, что я издеваюсь... О_о)
Цитата: Как говорится - Гуд! Неплохая работа.
Спасибо.) К сожалению, здесь плохое разрешение и черты лиц персонажей не так выразительны, как на большой картинке...
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
2Октан: Мне тоже понравилось! Правильно ты решил - лучше свои комиксы тут вывешивай чем ждать хз чего!!!
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
Взагалі досить непогано.Гарний комікс!Читати було цікаво.
Тільки (мене) дротує використанний шрифт. Він поламав усю графічну структуру. Ще мені було незрозуміло про яких германців йде мова...Судячи по моделі літака і телефона (та й образ червоноармійця) - це точно не Перша світова.Але у Вітчізняну німці вже не носили еполєти, тим більше у польовій формі.Якщо ж це якась фентезійна трактовка - то треба було "гостріше" попрацювати над одностроями....Гадаю Вам це під силу - ви досить непогано малюєте.Деталізація збагачує оповідь...
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Взагалі досить непогано.Гарний комікс!Читати було цікаво.
Тільки (мене) дротує використанний шрифт. Він поламав усю графічну структуру. Ще мені було незрозуміло про яких германців йде мова...Судячи по моделі літака і телефона (та й образ червоноармійця) - це точно не Перша світова.Але у Вітчізняну німці вже не носили еполєти, тим більше у польовій формі.Якщо ж це якась фентезійна трактовка - то треба було "гостріше" попрацювати над одностроями....Гадаю Вам це під силу - ви досить непогано малюєте.Деталізація збагачує оповідь...
О, так-так, бачу, Ви помітили, а я саме хотів спитати: чи хтось зрозумів, шо німці не носили еполєти у Другу Світову?
Так, це не те шо фентезійна трактовка... але це дійсно нереальна подія. "Иносказание", так би мовити. Там ще будуть і більш сучасні приколи... Шмерц, наприклад, кожну серію винаходить якийсь надреальний пристрій.)) Загалом я спеціально зробив нереальну подію, щоб менш торкатись жахливих подій війни...
До речі, шрифт мене самого убиває.
 Не знайшов на просторах Нету більш-менш годящий шрифт. Треба було від руки писати... Може порекомендуєте мені щось?
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
Yellow Bastard
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
ви б краще про сучасних фашикiв намалювали. бiльш актуально
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата:
Тільки я не зрозумів, де їх скачати. Там наче тільки два шрифти можна скачати: Ірина і Кремлін Ново))
Цитата: ви б краще про сучасних фашикiв намалювали. бiльш актуально
Yellow Bastard, боюсь.  Ті фашики вже мертві, побити не зможуть, а ці ще живі, хто їх зна. Та й Ткаленко теж фантазував на тему сучасних фашиків у своїх коміксах про Банзая і Зайцева.
|
|
Догори |
|
 |
maksim
|
|
|
День добрый! решил присоединиться к обсуждению. А я вот, напротив, обожаю нацистскую тематику. Цвет отличный. Особенно первый кадр с небом. Не очень только убедительна чёрная диагональная линия (поддержки нет) .
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |