|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
evgenios
|
|
|
Разве вызрел план? Кто хочет ивента то в Одессе 17 если в Киеве )) после приезда Резуса.
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
17-го мене не буде....24-го - будласка!
Що до "місця" - то можу запропонувати ті ж схили що й минулого року (на випадок дощу - поруч майстерня....)
До речі що до "тематичних вечорів" - я вже пропонував усім бажаючим збиратися у мене у майстерні. Мене б влаштовувало робити це по п‘ятницях (по суботах я не завжди у майстерні). Можемо зустрічатися хоч кожного тижня, тільки все ж таки попередньо погоджувати (хоча б у середу).Можна домовлятися по темі зустрічи - я б встиг підготувати книжки, матеріали...Перепустка на вхід - особисті роботи (щоб було що обговорювати і зустріч мала сенс) та напої які будете самі вживати (бо не всі люблять "те" що я п‘ю ) )
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
evgenios
|
|
|
текст
Востаннє редагувалось Сер липня 07, 2010 14:53 користувачем evgenios, всього редагувалось 1 раз.
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: 24-го буду. Жду подробной инфы и карты  Аналогично.
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
|
Догори |
|
 |
poltergeist
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Огорчительно для меня. Опять в пролете. Самое веселое, что 24 я буду в Киеве, но проездом. Так что я за вас выпью бокал красного вина, а вы за меня хорошенько повеселитесь. Обязательно фотки запостите (хоть так приобщусь).
А что касается встреч - каждую неделю или каждый месяц думаю многим будет проблематично (во всяком случае иногородним), а вот квартальные слеты - это было бы просто супер. Или скажем так: киевляне собираются раз в месяц (ну или как им будет удобнее), а остальные копят здоровье, деньги и работы на квартальный слет. А то при нынешних комикосвых делах, совсем потеряемся в быту.
_________________ Иди и смотри!
http://koydan.livejournal.com/
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Прыкольно, ибо позавчера пана Шаккла видел нос к носу возле дома художника, но пролетели друг мимо друга как две хванеры над Парыжем. Я пана шаккла сразу узнал, даж удивился. А пан Шаккл меня, видимо, не узнал. 
_________________ Пришел, увидел, закурил. (с)
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
Я теж вас впізнав шановний Octane ! Правда не одразу (на вас небуло синього шолому...  ). Та ви були з товаришкою і складалось враження що поспішаєте....
2 poltergeist - я пропонував усім охочим - можливо й нема потреби збиратися "у повному складі" кожного тижня.Але у когось виникла потреба, чи питання, чи ще щось - то я пропоную місце де можна зустрітися.Мались на увазі робочі зустрічі, а не "теплі тотальні посиденьки".Що стосовно тебе - дуже прикро що незможеш 24-го , але завжди буду радий тебе бачити.При нагоді завітай до мене. Я майже весь час проводжу у майстерні....
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
GOlegik
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Octane а ты сама-то с товарищами бухать пойдешь кстати?)
_________________ "а теперь надо дунуть, потому что если не дунуть никакого чуда не произойдет"
А. Акопян(С)
|
|
Догори |
|
 |
poltergeist
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Що стосовно тебе - дуже прикро що незможеш 24-го , але завжди буду радий тебе бачити.При нагоді завітай до мене. Я майже весь час проводжу у майстерні....
Дякую друже за теплі слова та запрошення. Дуже сподіваюсь, що ще цого року будемо мати змогу зібратися та не тіки потеревенити за чарчиною, а й дещо обговорити, бо теми є, і відкриті питання лишаються. Та й чого лукавити - всіх вас дуже хотілось бі знову побачити в офлайні, поспілкуватися наживо, а не через панель монітора.
_________________ Иди и смотри!
http://koydan.livejournal.com/
Востаннє редагувалось П'ят липня 09, 2010 9:15 користувачем poltergeist, всього редагувалось 1 раз.
|
|
Догори |
|
 |
Octane
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Shakll, та, був з товаришкою і думав, що ти теж поспішаєш.  От так кияни ходять поряд, а зустрітись усім разом нема навіть коли.
GOlegik, бухать - не по моей части)) а встретится - не знаю, как сложится. пока сказать определенно не могу, лето - время тотальных разъездов.
_________________ Пришел, увидел, закурил. (с)
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: ...Дуже сподіваюсь, що ще цого року будемо мати змогу зібратися та не тіки потеревенити за чарчиною, а й дещо обговорити, бо теми є, і відкриті питання лишаються... Ты Дима о каких вопросах?
|
|
Догори |
|
 |
GOlegik
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: а встретится - не знаю, как сложится. пока сказать определенно не могу, лето - время тотальных разъездов.
Обычно так говорят когда особо желания нет. И как правило эти "причины" появляются. Тем более в одном городе живете. Я вот вам пипец завидую. Жил бы поближе стопудово бы приехал.
_________________ "а теперь надо дунуть, потому что если не дунуть никакого чуда не произойдет"
А. Акопян(С)
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |