|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
poltergeist
|
|
Офлайн |
Гуру |
|
|
Да, смачная графика!!! И что еще заметил: если в последних альбомах Миньйолы скользит некая небрежность в графике (гуру аверное подустал от работы), то в Казанове ярко видна новая струя свежего воздуха. думаю, если в перспективе этот художник продолжит скажем Хелбоя, то не многие сразу заметят...
_________________ Иди и смотри!
http://koydan.livejournal.com/
|
|
Догори |
|
|
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
|
|
|
Догори |
|
|
poltergeist
|
|
Офлайн |
Гуру |
|
|
Цитата:
Дякую за лінки, "Hellboy: Darkness Calls #3" Дункана Фегрідо - це шедевр. Я б навіть сказав, що не гірше, а можливо навіть і дещо краще самого Мігноли... А ось інший автор, Гай Девіс мені, як заступник "М" зовсім не сподобався. Він гарно малює, але по своєму... З Мігнолою не сплутаєш. Взагалі то можна сміло казати, що вже існує ШКОЛА Мігноли.
_________________ Иди и смотри!
http://koydan.livejournal.com/
|
|
Догори |
|
|
wowik
|
|
Офлайн |
Гуру |
|
|
2poltergeist Згідний з тобою повністю.
В Девіса мені стиль контуру взагалі не подобається, забагато дрібних штришків, віглядають як сміття. Ще й колір з такими ж дрібними фактурами... надто все рябить... особливо це зле дивиться коли задні плани так подрібнені фактурами...
А для Хелбоя то така манера взагалі не пре...
Фегрідо тут однозначно краще справляється.
А в Казанові дуже гарно третій колір підібрано... легко ним оперувати підкреслюючи плановість...
_________________ Мій ЖЖ: wowik_botoce.livejournal.com
|
|
Догори |
|
|
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
|
|
|
Догори |
|
|
wowik
|
|
Офлайн |
Гуру |
|
|
Перша сторінка надзвичайна!!!
Дуже гарне збалансоване ч/б. суперово передано дощ і фактури. Гарна динаміка. Перший і останній кадри найкращі. не подобаються лише в третьому кадрі гострокутні лінії внизу, що передають рух води... невдало, якось агресивно виглядають... як на мене краще б дивились плавні криві лінії...
Доречі гарний хід в другому кадрі... не закриті бокові лінії рами кадру досить гарно посилюють і дають змогу відчути горизонтальний рух персонажу... (беру на озброєння) Дуже буде гарно дивитись напевно при динамічних кадрах з машинами, зорельотами... до речі коли не закритий з обидвох сторін то ще й, як на мене передає тривалість руху , якщо закрити рамку з лівого боку, то буде наче відображати початок руху, так само можна й окреслити завершення дії, тобто закрити вже праву сторону рамки
цікаво чим роблений контур..
на третій дуже сподобалась композиція з трьох персонажів. цікаві образі... Що це за історія? є де всю подивитись, бо дуже зацікавило.
|
|
Догори |
|
|
wowik
|
|
Офлайн |
Гуру |
|
|
Дякую. Цікаво. Знову купа образів... особливо у середній... автор не слабо попрацював створюючи таку масовку... просто монстр ...
правда на її фоні трохи важко читаються інші кадри... може будо варто робити ще білу окантовку навколо...
А та перша з дощем, то десь можна на неї глянути? ще хоч кілька сторінок? вона найбільше сподобалась.
|
|
Догори |
|
|
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
|
|
О!!!Моя майстерня...
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
|
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
|
|
Стільки цікавого, ледь непрогавив...!Дякую mister X!
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
|
ZhS
|
|
Офлайн |
Бывалый |
|
|
|
Догори |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] і 3 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |