Цитата:
Ви здивувались, що тема заглохла. А я не здивований взагалі, адже форум в основному відвідують автори мальованих історій, тобто художники, їм не завжди цікаво читати комікси, як не дивно це звучить)
Та і форум вже не той, що був раніше, він помер)
Зрозумів. Ну шкода. Дуже добре, що в нас є багато здібних художників, шкода, що я сам так не вмію. Але з точки зору читача, а не автора, хотілося б мати змогу почитати і закордонну класику українською. Просто для порівняння, у Росії сотні сайтів з перекладами закордонних коміксів, а загальна кількість перекладеного матеріалу на російську нараховує десятки тисяч томів. В них щодня десятки нових книг виходять. Їм цікаво почитати їхнє (європейське чи американське) і порівняти з роботами своїх (російських). В результаті через підйом загального інтересу до коміксів і автори їхні почали дедалі частіше пробиватися в друк. А у нас все, що є на українську перекладене, можна перечитати при бажанні, напевно, за 1 день. Де-не-де з'явиться щось з Поланіка чи ще когось. Тож я просто був подумав, що де ще можуть бути україномовні переклади, як не на сайті з назвою комікс.ком.юа

Але вже )