|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
Коля
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
подивився два історично-воєнних корейських фільма: "71: В огне / Pohwasogeuro (2010)" і "Мой путь / My Way / Mai Wei (2011)", приголомшливо! усе набагато більше і більше подобаються азіатські фільми в порівняні з американським шлаком, який зараз знімають, схоже американці підзабули, як знімати хороше кіно
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
Згоден, азійці знімають дуже класне, своєрідне кіно! Та і корейці і китайці теж знімають достатньо шлаку... на наше щастя воно рідко виходить за кордони цих країн... )
Що до мене - останнім часом подобається класіка американського трешу - фільми Расса Меєра. Faster, Pussycat! Kill! Kill! 
Вкладення: |

3f8f.jpg [ 101.32 Кіб | Переглянуто 4198 разів ]
|
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
Коля
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
2Shakll ну я мав на увазі, ті азіатські фільми, які мені попадаються мені подобаються  так, у кожній країні знімають і хороші, і погані фільми. просто американці зі своїми крутими- режисерами, продюсерами, "чудовими" акторами і веееличеезними бюжетами рідко знімають щось справді афігєне  цей фільм також бачив, Pussycat- прекрасні))))
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
Паранорман шикарен. Это самое-самое крутое из всего, что я видел в последнее время. Выходишь из зала довольный и счастливый -) Зомби мне кажестя никогда не выйдут из моды
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
вовай, когда ты уже перестанешь принимать тяжелые наркотики?
|
|
Догори |
|
 |
Коля
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
за декілька двін подивився три фільми про граффіті: Style Wars(олд скул наше всьо!), "Граффити замаскированная игра"(про французьких чіваків, також автрои lascars'а засвітилися) і Whole Trane(німецький фільм, сподобався найменше). може комусь крім цих фільмів відомі ще якісь про граффіті, цікаво подивитися
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
V/H/S оказался слабеньким и трешовым. может точно кризис жанра? из 5 историй страшными были только 2 -( хотя валерьяночки я все-таки выпью на ночь
|
|
Догори |
|
 |
Texic
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
serbun
|
|
Офлайн |
Скромный пьяница |
 |
|
Цитата: "Прометей" Говно.
а что кто-то утверждал обратное? вот кстати сканы артбука. как всегда концепты красивее самого фильма
http://www.ex.ua/view/16571951?r=28739,23777
Вкладення: |

Untitled-1.jpg [ 121.55 Кіб | Переглянуто 3938 разів ]
|
|
|
Догори |
|
 |
KickBack
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: вот кстати сканы артбука. как всегда Спасибо! Обратил внимание, что многие концепты сразу делали в 3Д. Особенно интерьеры и технику.
|
|
Догори |
|
 |
Texic
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Цитата: "Прометей" Говно.
а что кто-то утверждал обратное? вот кстати сканы артбука. как всегда концепты красивее самого фильма
http://www.ex.ua/view/16571951?r=28739,23777
да фильм красивый, я не за спецэффектами шёл. фильм скучный и не интересный. сцены между собой практически не связаны. то какие-то глисты из кувшинов, то робот поэкспериментировать решил, то оказалось, что надо выпросить бессмертие, то зомби, то какие-то змеи.
блин, автор фильм сам не знает за что зацепится. венегрет из кинематографических элементов.
потом этот "эпик" в конце. к чему он? что смотировало героев поступить так, как они поступили?
по сути, сюжет копирует первую часть Чужого, но с кучей вещей, пришитых как сами знаете что к сами знаете чему. пересмотрел первого Чужого - НУ ШИКАРНО ЖЕ.
даже фантастический фильм подчиняется определённым правилам, поставленным режиссёром. возможна только одна условность. вот как в 1м Чужом - монстр появлятся только так и действует только по этому принципу. и для нас это так же очевидно как то, что в космосе человек не способен дышат. а если условностей две и больше, это уже отсутствие правил. по типу детских игр, когда играешь в латки, и в самом разгаре, какой нибудь мудак кричит "я в домике, я в домике". откуда тут сука домик взялся? есть правила - есть кино, арт хаус и полное говно. вот поэтому Прометей попадает под последнюю категорию.
_________________ http://texic.ru

|
|
Догори |
|
 |
SerJoe
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: еще тут пожалуюсь -)
очень надеюсь, что это просто полицейский костюм, но никак не Робокоп. За чтооо?
Похоже, что это все-таки Робокоп...
Цитата: The web has been flooded with fake concept art for the past year and a half but this does seem to be legitimate.
However, there are rumblings that the final version of robocop will be a little different on – screen.
 [/quote]
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |