|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
Igloinor
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
sparrow
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Igloinor
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: третяя? WTF
Третий Рун? Ммм?
|
|
Догори |
|
 |
DeeStructive
|
|
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цього разу мені не сподобався жодний кадр (30-2 хіба що). По-перше, обличчя деяких героїв змінилися дивном чином. Навіть Адам якийсь інакший (а на 31-4 у нього опухла і вивернулася щелепа), не кажучи вже про вподобану в минулому випуску діваху, а Азарія ж попросту страшна в цьому випуску.
Та не в тому й справа (не мені мальовку судити, та вона й принятна у тебе – "я б купив!", як то кажуть), а в тому, чому саме вона вийшла гірше твого звичайного: розкадровка, вибір ракурсів і взагалі засилля крупних планів складають враження окремих малюнків, а в купі з 10 кадрами на сторінку у жирних рамках і з товстезними білими пробілами між кадрами - враження лиш поглиблюється. Ще й герої то "Зазирають" у кадр (навіть не буду наводити прикладів - кожний 3й кадр, а останній самий вззагалі жахливсько побудований), то "обрізаються" (при тому деякі намагаються впхати свою міміку в кадр типу як на 30-6 і 31-4), на 32-4 і 32-6 обрізана голова Адама додає йому звання "здоровила", та виглядає це як "нє шмогла я, нє шмогла", а не як ефектний прийом наголосів і акцентів.
Кидай цю справу і роби розкадровку на 8 кадрів на сторіночку - ЗА ЗЯБРИ! і раз на 5 сторінок не більше. А то видко, що старався, а розкадровка і постановка кадрів "убила" все. =___= Кадри, які (Я ЗНАЮ) ти міг би чудово промалювати виглядають як сценка:
http://www.youtube.com/watch?v=To72q4ch ... re=related
ПС: по сюжету... Важко в такій чехарді осилити таку велетенську кількість героїв. Увага розфокусовується геть.
_________________ "Капс локом рисуйте комиксы, б..ь!" (с) Сербун
"РИСУЙ ЧЕРЕПАШКУ!" (с) Йон же
Меня на комитет комсомола вызывали за рисование комиксов – этой «американской заразы придуманной для неумеющих читать негров...» (с) Шакл
|
|
Догори |
|
 |
Vaernim
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Igloinor
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Главный огромный кадр конечно же очень понравился. Правда вызвались ассоциации с браузерными игрушками.)
Ой не, я в такое не играю  Я ВоВ люблю.
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Великий кадр - кермо! Реальне!
А от до іншого... Ігорьок наче з тієї реклами - "тот самий слон, тот самий чай!" Я вже казав все того ж минулого разу. Ті ж зазираючі в кадри обрізки. Ну, от 2й кадр: ЯК МОЖНА БУЛО обрізати так пальці?!
Тепер ще й виявилося, що вся паті майже одного зросту і однієї ж статури. Навіть кабась мало відрізняється від інших
З нового: останній кадр першої сторінки - пози, наче вони дефілюють. Дівки ообливо - не схоже, що вони зібралися кудись чимчикувати.
+ на великому кадрі у дівки в кімоно - пласка абсолютно спина, без лопаток і хребта.
Виграшна сторона, на щастя, та ж - колір.
|
|
Догори |
|
 |
DeeStructive
|
|
|
жирно разворот вышел. а диалоги лучше не читать - скука.
|
|
Догори |
|
 |
Nabludatel
|
|
|
Я бы вообще диалоги выкинул. Если бы герои общались при помощи танца и пантомимы и то вразумительнее было бы. И да, отличная реклама браузерки "Травиан".
_________________ "Наша молодёжь так глупа и наивна, что не понимает басни если в конце оной нет морали" И.А. Крылов
|
|
Догори |
|
 |
Igloinor
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Открыт конкурс фанарта по комиксу "Три руны". Призы есть и будут больше всего интересны людям, у кого есть аккаунт на девианте.
Правила:
Рисунок может быть каким угодно, лишь бы он содержал персонажей "Трех Рун".
Все конкурсные картинки должны быть нарисованы и выставлены до 15 мая (включительно).
Наиболее важными критериями для оценки работы являются: уникальная идея, техника исполнения, прочтение особенностей персонажа в картинке.
Лимита на количество конкурсных картинок не существует.
Если персонаж комикса использует магию, то наилучшим способом отображения является нарисовать его использующего свои способности.
Спасибо за внимание!
|
|
Догори |
|
 |
sparrow
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Ух ебтить точу карандаш)
_________________ Уже скоро выйдет моя новая книга. Хотя, наверное, зря я её съел
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Ух ебтить точу карандаш) а я нож
Молодец Игло, организовал конкурс)
_________________ Я на comixide.org
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 6 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |