Добрий день!
Вітаю усіх старих форумчан і нових, з якими я ще не мав честі познайомитись.
Кожен раз коли заглядаю на цей форум, стараюсь приходити не з пустими руками. І цього разу діло не тільки в малюнках, а й ідеї, яку я приніс вам на розгляд.
Минуло 3 роки з того часу коли я перестав багато часу присвячувати мальованим історіям. І на сьогодняшній ситуація з мальованими історіями в Україні не сильно відрізняється відтоді. Хоча тоді ще випускався К9.
Моя ідея полягає у тому, щоб відродити активність мальованих історій в Україні. А точніше:
1. Створення проекту - Онлайн публікації українських серіалів та коміксів, на якому б почався формуватись український мейн-стрім, довкола якого б гуртувались потенційні читачі.
2. Коли ми нарешті назбираємо достатньо публіки, можна буде роздумувати над повноцінним, і профіцитним періодичним журналом мальованих історій
3. Організація Фестивалю (Охохо)
Тепер детальніше. Перше за що я остаточно вирішив взятись це до кінця літа створення Сайту Мальованих Історій. Ви можете згадати за наш улюблений comics.com.ua, тут справа у тому що комікси, які публікуються на комікс.ком.юа це лише стріпи, а форум як закрита "тусовка" де автори читають комікси інших авторів.
Я маю на увазі організації сайту який перш за все буде ор'єнтований на читача.
Формат:
- На сайті публікуються різні автори зі своїми серіалами, які оновлюються періодично.
- Читачі можуть підписуватись на оновлення, ставити рейтинг коміксам і так далі.
Реклама:
-Розрекламувати такий сайт в наш час буде легко (більш-менш). Завдяки новітнім технологіям і деякому ентузіазму.
Публікація
-Перш за усе на сайті має бути якісний матеріал, тому треба буде організувати правила прийому робіт, та комплексний підхід до розробки коміксів, наприклад автор не зразу малює історію, а перше готує чорновик який коментують редактори, та інші художники.
Оплата:
-Ясна річ, що з початку усе буде робитись бесплатно, але думаю з часом можна буде знайти якісь кошти, щоб платити авторам (приклад: індивідуальні електронні гаманці кожного автора, тобто кожен читач платить за комікси які читає)
Цей інтернет проект я планую почати і закінчити до кінця літа.
Але мені поки що бракує головного -
Вас! Авторів , які б хотіли приняти участь у такому проекті і публікувати свої роботи.
Особисто я готовий взятись за цей проект від початку до кінця. Діло в тому що за цей час я брав участь у створенні багатьох проектів у Львові, зокрема першого всеукраїнського ІТ-фестивалю de:coded, і тепер бачу, як можна організовувати такі речі починаючи від інтернет сайту до повноцінного фестивалю. І крім того я вірю що мальовані історії можуть принести велику цінність у наше суспільство, яке ще досі мусить багато навчитись і побачити.
Так от чекаю ваших коментарів, побажань.
Хто б хотів глибше взяти участь у цьому проекті пишіть мені в приватні повідомлення.
Дякую що дочтали до кінця)