Комикс.com.ua - всё о комиксах Новости сайта Комикс.com.ua Комикс-сериалы на сайте Комикс.com.ua Статьи о комиксах на сайте Комикс.com.ua Уроки рисования комиксов на сайте Комикс.com.ua Форум о комиксах на сайте Комикс.com.ua   Новости
Сериалы
Статьи
Уроки

Форуми на КОМІКС.com.ua

Обговорення мальованих історій

* Допомога    * Пошук

Сьогодні: Нед червня 22, 2025 21:23

Часовий пояс UTC+02:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 7 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: допинг-контроль
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 13:39 
Офлайн
Скромный пьяница

Уважаемые творческие люди, захотелось мне обсудить вот какую тему... Что помогает людям создавать разного рода шедевры? Откуда берутся идеи в голове, скажем, художника? Я, например, полностью согласен с тем что все художники склонны к чрезмерному употреблению алкоголя... Не скажу конечно что все идею появляются у меня исключительно в нетрезвом мозгу, но бывает что я иногда даже делаю заметки в телефоне о новой фантазии, что бы на следующий день с похмелья ее не забыть!!! В каком-то роде это конечно не нормально:) Еще мне нравится высказывание "стихи от хорошей жизни не пишутся".... В общем поделитесь соображениями на этот счет, думаю всем будет интересно почитать.

Вкладення:
angel copy.jpg
angel copy.jpg [ 37.35 Кіб | Переглянуто 5209 разів ]
Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 13:48 
Офлайн
Гуру

На счёт алкоголя. Хм, не стать мне художником.
А стихи, таки да, не от хорошей жизни.

Музыка хорошее сырьё, но это и так все знают.
Что-то обязательно рождается в полусне или с закрытыми глазами с устатку.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 14:36 
Офлайн
Гуру

Ну, мне лично под алкоголь не творится.
А если идеи генерить, то самое лучшее время - состояние полудремы, почти пограничное состояние перед сном... НО, есть один огромный минус - 80% из 100 что если не переборю себя и не встану записать - пипец - утром не смогу вспомнить.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 14:39 
Офлайн
Рисующий Истории

Есть предложение: переправить "все художники" на "некоторые художники".

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 15:52 
Офлайн
Скромный пьяница

Александру Ремизову: предложение принято (просто есть такой стереотип что ли...)

Догори
 Тема повідомлення: Re: допинг-контроль
ПовідомленняДодано: Чет травня 31, 2007 20:53 
Офлайн
Профи

Цитата:
Я, например, полностью согласен с тем что все художники склонны к чрезмерному употреблению алкоголя
Ну не всі,але ... :oops:

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Суб червня 02, 2007 8:37 
Офлайн
Гуру

Є такий стереотип. Є також стереотип, що всі художники психи. Від якого з цих стереотипів почнемо звільнятись в першу чергу?:)

я не зловживаю. Тобто мені настільки мло треба, що зловживати просто не виходить)))

+1, алкогольне сп"яніння - нижча ступінь нірвани. Тому все одно, що ви під дією алкоголю, що ви напівспите.... Організм однаково в іншому світі :) Шкода, не всі можуть генерувати класні ідеї під градусом. Інакше алкоголікам видавали би дипломи - Почесний ідейний алкоголік, наприклад...

Можливо, саме вам для звільнення від щоденних проблем треба саме алкоголь.. комусь достатньо не встигнути набратись побутових проблем в стані сну і бачити ідеї в напівдрьомі :)

я надихаюсь так:
1. щось в житті іде кепсько - купа нових мистецьких ідей з"являється (мабуть, моя нервова система такі збої дає.. або навпаки, береже мене від надмірних переживань, бо я надто емоційна. Хто спілкувався зі мною в асі, знає - я псих : )))
2. Коли засинаю - самі невимушені думки перетворюються на майже об"ємні ідеї. Шкода... вставати і замальовувати їх така лііінь настає, що капець.
3. Мозковий штурм - тоді обов"язково щось в голову приходить (це якщо треба терміново і *на вчора*:)
4. самий жахливий варіянт.. але іноді трапляється. Коли нема сил -- надихаюсь роботами інших людей. При цьому почуваюся паскудно, як вампір.

ваапчє я про це колись навіть в ЖЖ писала: http://bullet-13.livejournal.com/162639.html#cutid1

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 7 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+02:00

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти: