Є такий стереотип. Є також стереотип, що всі художники психи. Від якого з цих стереотипів почнемо звільнятись в першу чергу?:)
я не зловживаю. Тобто мені настільки мло треба, що зловживати просто не виходить)))
+1, алкогольне сп"яніння - нижча ступінь нірвани. Тому все одно, що ви під дією алкоголю, що ви напівспите.... Організм однаково в іншому світі

Шкода, не всі можуть генерувати класні ідеї під градусом. Інакше алкоголікам видавали би дипломи - Почесний ідейний алкоголік, наприклад...
Можливо, саме вам для звільнення від щоденних проблем треба саме алкоголь.. комусь достатньо не встигнути набратись побутових проблем в стані сну і бачити ідеї в напівдрьомі
я надихаюсь так:
1. щось в житті іде кепсько - купа нових мистецьких ідей з"являється (мабуть, моя нервова система такі збої дає.. або навпаки, береже мене від надмірних переживань, бо я надто емоційна. Хто спілкувався зі мною в асі, знає - я псих : )))
2. Коли засинаю - самі невимушені думки перетворюються на майже об"ємні ідеї. Шкода... вставати і замальовувати їх така лііінь настає, що капець.
3. Мозковий штурм - тоді обов"язково щось в голову приходить (це якщо треба терміново і *на вчора*:)
4. самий жахливий варіянт.. але іноді трапляється. Коли нема сил -- надихаюсь роботами інших людей. При цьому почуваюся паскудно, як вампір.
ваапчє я про це колись навіть в ЖЖ писала:
http://bullet-13.livejournal.com/162639.html#cutid1