|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
RoNiN
|
|
Офлайн |
Майже Інший |
 |
|
Це початок мого серіалу. Можу поки що зказати що 1 серію прийшлось обрізати за певних обставин.Але суть сюжету повністю розкривається після 3 серії тому чекайте...
злам стереотипів обовязковий
|
|
Догори |
|
 |
Jazz Mike
|
|
Офлайн |
Новичок |
 |
|
Круто!!! Видно постарався у фотошопі. Є тіні але вони не всюди гладкі та суцільні.
_________________ Life rocks if u take it right way
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
Мені теж дуже сподобалось - особливо мовна манера!!!Надзвичайна на початку - друга частина трохи "програє"...
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
RoNiN
|
|
Офлайн |
Майже Інший |
 |
|
Цитата: ... друга частина трохи "програє"...
???
вибач не зрозумів
але ця серія вийшла гіршої ніж мала бути бо прийшлось її обрізати а сьогодні виявилось що я надеремне обрізав її.
20 хвилин тому були думки забити на це але я передумав 2 серія будЕ! правдв не скоро але сподіваюсь до кінця березня
|
|
Догори |
|
 |
plok-zont
|
|
Офлайн |
Профи |
 |
|
нэпонимаю ниче непонимаю эта украинская мова корявее китайского особенна меня добивает i в место и.
А смотрица нормально.
|
|
Догори |
|
 |
Rezus
|
|
|
Цитата: нэпонимаю ниче непонимаю эта украинская мова корявее китайского особенна меня добивает i в место и.
А смотрица нормально.
Я бы поаккуратней с такими высказываниями на сайте в домене .com. ua. Вам вполне могут ответить и наоборот, про букву и вместо i.
_________________ Любите комиксы? Вам сюда: http://www.comics.com.ua. А еще я фотографирую: http://www.fotografia.com.ua.
|
|
Догори |
|
 |
Bullet
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Ронін,, молодець
Мені сподобалась активність викладу. Репліки і таке подібне. Швиденько так, зхахоплює читати навіть при такому модемному неті, як у мене : ).
Алде все одно (йой, яка ж я противна) - хочу ліпшу графіку! : ))))
plok-zontгоді заганятись : ) йожику ясно, що нівякий нормальний москаль сам себе москалем не назв : ) Вийди з сутінок! : )))
|
|
Догори |
|
 |
plok-zont
|
|
Офлайн |
Профи |
 |
|
как лицо савсем неговорящее по вашему хотел получить разьяснения по поводу последней фразы.
plok-zontгоді заганятись : ) йожику ясно, що нівякий нормальний москаль сам себе москалем не назв : ) Вийди з сутінок! : ))).
буду признателен.
|
|
Догори |
|
 |
Rezus
|
|
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |