|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
c0ffee
|
|
|
Цитата: Цитата: Так, оперувати не чекаючи перетоніту...
оооо, тоді кому як не вам знати, що цей ось Міньйола абсолютно посередній, і комікси - майже марвелівська супергерйоська чухня, з тою лише різницею, що він не стільки сповідує стиль Кірбі, а більше бавиться з абстракціями.
Створiть тему та покажiть роботы не посерднiх художникiв.
А я от книжку Хелбой дав знайомому почитать, а той не повернув. От ... грабунок де тiльки можна 
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Dereks, ви занадто швидкі у висновках! ( ось тому і треба оперувати )
Цитата: цей ось Міньйола абсолютно посередній, Суперечливе твердження, і вже точно Мігнола не обсолютний посередній.Цитата: і комікси - майже марвелівська супергерйоська чухня Так є трохі, але не чухня, а скоріше іронія і стилізація.
Цитата: ...а більше бавиться з абстракціями.
Але сам цей факт ще нічого не значить.
Добре собі бавиться. Не у всіх так виходить «бавитись» по оба бокі океану. Цей факт був би ні чого не вартий, якби Мігнола «бавивсья» роботами для невідомих фанзінів. Мігнола це культурне явище в коміксній індустрії, і визнаний художник. Який своєю творчістью вплинув на роботи багатьох знаних митців.
І звісно це нічого не значить.
_________________ Par la foi, par l'acier et par l'art.
http://users.livejournal.com/mister_x__/
|
|
Догори |
|
 |
Dereks
|
|
|
Цитата: Dereks, ви занадто швидкі у висновках! ( ось тому і треба оперувати )
Оось. ось це вже ближче до суті.
Цитата: Ага, а цей Мигнола якесь незрозумиле лайно. Laughing
я ось той самий коментар до цього посту хотів написати.
Ви, містере Х, чомусь намагаєтесь бути настовбурченим сторожовим псом Міньйоли і засипати всіма відомими засобами іронії і цинізму всіх хто хоч трохи не так на нього гляне.
Не найкращий спосіб популяризації автора 
Замість того, щоб робити завчасні і невірні імплікації могли б давати якісь конкретні поради до чого звернутися, що почитати. Це куди дієвіше, ніж плюватися жовчу.
І тепер, це за одно і відповідь на комент вище:
я помітив таку тенденцію на цьому форумі, що тут увага приділяється майже виключно художній частині, майже пропускаючи storytelling/ plot, наративну частину чи просто ідею коміксу.
Окремі фрейми - це добре, замальовки, чернетки і скетчі - теж добре, але це ще не комікси, відповідно скласти враження якесь про них принаймні я не можу.
ЗІ: сподіваюсь тепер вже ясно, що мій попередній пост ніякого смислового навантаження? Відповідно до уваги його можна не брати.
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата:
я помітив таку тенденцію на цьому форумі, що тут увага приділяється майже виключно художній частині, майже пропускаючи storytelling/ plot, наративну частину чи просто ідею коміксу.
Окремі фрейми - це добре, замальовки, чернетки і скетчі - теж добре, але це ще не комікси, відповідно скласти враження якесь про них принаймні я не можу.
ЗІ: сподіваюсь тепер вже ясно, що мій попередній пост ніякого смислового навантаження? Відповідно до уваги його можна не брати.
Ну тогда покажи storytelling/ plot, наративну частину чи просто ідею коміксу.
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Пане Х ... пес Міньоли:)Цей топік подобається мені дедалі більше:)
_________________ trust no-one !
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Цитата: ось той самий коментар до цього посту хотів написати.
Ви, містере Х, чомусь намагаєтесь бути настовбурченим сторожовим псом Міньйоли Дочекався нарешті, собакою обізвали!:evil: Цитата: і засипати всіма відомими засобами іронії і цинізму всіх хто хоч трохи не так на нього гляне.
Не найкращий спосіб популяризації автора Ні я його не популяризую. Навішо?! Я ж не торгую книжками Мігноли.Цитата: Замість того, щоб робити завчасні і невірні імплікації могли б давати якісь конкретні поради до чого звернутися, що почитати. До чого звернутися? До олівця. А ще до:
«Основи композиції» Голубєва О. Л. 2001
http://risuem.org.ua/osnovyi-kompozitsii
«Основи кольору», Йоханес Іттен. 2002
http://depositfiles.com/ru/files/1243117
«Кино проміж пеклом та раєм» Олександр Мітта. 2002
http://bookz.ru/authors/mitta-aleksandr ... ndr01.html
Цитата: Це куди дієвіше, ніж плюватися жовчу.
Тепер ваша черга...
|
|
Догори |
|
 |
Dereks
|
|
|
ги) мабуть мене не так зрозуміли, але мені це все абсолютно не потрібно.
Я здобуваю юридичну освіту і am perfectly comfortable with that, а також не маю ані найменших ілюзій стосовно власних здібностей в будь-якій формі образотворчого мистецтва.
І комікс мені цікавий просто як такий, ні більше, ні менше. Як фільм, як книжка чи як музика.
І все. Тому практична методика навчання композиції - це точно не для мене.
Так, і завчасно прогнозуючи типове "а сам":
по-перше, це не хороша позиція "зроби краще". Кесарю - кесарево, як то кажуть.
по-друге, і Міньйолу, я і не думав критикувати. Бо не знаю, а з того що бачив - увагу не привертає.
Графіка сама по собі теж мало що значить.
Ось в Маусі її взаглі, можна сказати, і нема.
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Цитата: але мені це все абсолютно не потрібно.
Я здобуваю юридичну освіту і am perfectly comfortable with that, а також не маю ані найменших ілюзій стосовно власних здібностей в будь-якій формі образотворчого мистецтва. WOW! О це так круто, але нажаль медаль за це вам тут не дауть!Цитата: І комікс мені цікавий просто як такий, ні більше, ні менше. Як фільм, як книжка чи як музика. Тепер зрозуміло пересічний читач споживач.
Давно вже варто було ввести якусь градацію в персональну інфу під аватару, щоб запобігти подібним непорозумінням!
Агов пане адміністраторе ви нас чуєте?!Цитата: по-друге, і Міньйолу, я і не думав критикувати. Бо не знаю, а з того що бачив - увагу не привертає. Варто поміркувати та більш початати, може і зміните димку.Цитата: Графіка сама по собі теж мало що значить.
Ось в Маусі її взаглі, можна сказати, і нема. Згодий, в Мальованих Історіях графіка при паршивому сценарію не багато варта. І навпаки. А в Маусі як на мене і літератури немає, не зрозуміло за що там премію дали.
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Bonjour шановне панство.
Скоро, а точніше 29 жовтня 2008 року на полицях амеріканськіх магазинів^ зявиться нова історія про Гелбоя.
Нажаль тількі один том, одна історія.
Hellboy: У Каплиці Молоха
Гелбой досліджує стародавню каплицю в Східній Європі, де художник, вимушено ізолював себе дечим зловіснішим ніж будь-яка муза, щоб закінчити роботу його життя.
Отакій собі анонс.
Вкладення: |

15792.jpg [ 55.78 Кіб | Переглянуто 5334 разів ]
|
|
|
Догори |
|
 |
Святослав Пащук
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Дякую Славко.Чекаємо...
_________________ trust no-one !
|
|
Догори |
|
 |
SerJoe
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Bonjour шановне панство.
Скоро, а точніше 29 жовтня 2008 року на полицях амеріканськіх магазинів^ зявиться нова історія про Хелбоя.
Нажаль тількі один том, одна історія.
Hellboy: У Каплиці Молоха
Хелбой досліджує стародавню каплицю в Східній Європі, де художник, вимушено ізолював себе дечим зловіснішим ніж будь-яка муза, щоб закінчити роботу його життя.
Отакій собі анонс.
Хорошая новость. Мастервзялся за перо... поднадоело,видать, только сценариями и обложками заниматься.
|
 |
SerJoe
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |