|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Оригинальность этого сериала напоминает мне творчество Ромы Мурадова. Только тут всё намного добрее 
Це той, що "лучше чем шеннон"? - ніякого порівняння. У КІ все набагато краще. І до того ж охайно, симпатично, весело і з цікавим змістом, а не набір майже нез"язних (ще й кручених) кадрів із уродським шрифтом.
Чи з якимось іншим порівнюєте?
|
|
Догори |
|
 |
NORD JR
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: Цитата: Оригинальность этого сериала напоминает мне творчество Ромы Мурадова. Только тут всё намного добрее 
Це той, що "лучше чем шеннон"? - ніякого порівняння. У КІ все набагато краще. І до того ж охайно, симпатично, весело і з цікавим змістом, а не набір майже нез"язних (ще й кручених) кадрів із уродським шрифтом.
Чи з якимось іншим порівнюєте?Мурадов не только рисовал о Шеннон  Открою тебе небольшой секрет)
_________________ Я на comixide.org
|
|
Догори |
|
 |
Vaernim
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
KickBack
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Так. Я чувствую, что упомянул здесь не то имя. То есть имя правильное, просто аудитория (точнее ей часть) не в адеквате. Прошу у KI прощения за этот мини-срачь. Разъясняю - упомянутого мной автора я вспомнил чтобы сделать KI комплимент. О ценности подобного комплимента прошу здесь не спорить. Здесь для этого не место. Во вкусах и творчестве упомянутого автора мы можем прекрасно разобраться при встрече.
|
|
Догори |
|
 |
KI
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
KickBack, спасибо за комплимент
всем спасибо за коменты ибо в сраче рождается истина.. иногда. вот, познакомилась с новым автором 
_________________ Вначале думаем, потом делаем.
От большего к меньшему, от общего к частному.
Павел Колодяжный
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Розгавкалися. Я прекрасно бачив і те, і те.
Але от в тому, що ви тут намагалися показати, нічого схожого за головоломністю з цим серіалом, тільки "Шеннон" може бути порівняним "оригінальністю" думки. І сказав я про Шеннон, і всі це зрозуміли, але ми ж маємо всі виіпнутися, мол ми всі розумні, а ти тіпа ні предметом обговорення, ні гуглем нє владєєш. Зараз знайдеться ще якийсь удовбан, який фейспалм пришле.
PS: Прошу прощения, KI, за ситуацию. Умолкаю.
|
|
Догори |
|
 |
Vaernim
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: удовбан, який фейспалм пришле.
...
Говорит человек, нагло об*сравший вполне оригинальную серию стрипов талантливого рисовальщика, при этом не дописав даже банальное " имхо".
Ведешь себя глупо, чувак. подумай, перед тем как писать ересь и при этом огрызаться на всех разом.
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Прошу вибачення у Кіка і автора (якщо зайде), але з ремаркою, якщо він би сприйняв мої слова саме наїзд на його творчість, а не на конкретний серіал.
ПС: 2КI, теперь уже точно.
|
|
Догори |
|
 |
Коля
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Twisted Roar
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Супердракоші, як завше! Особливо другий крокодракоша!Чудесна робота з олівцем! 
|
|
Догори |
|
 |
KickBack
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |