Комикс.com.ua - всё о комиксах Новости сайта Комикс.com.ua Комикс-сериалы на сайте Комикс.com.ua Статьи о комиксах на сайте Комикс.com.ua Уроки рисования комиксов на сайте Комикс.com.ua Форум о комиксах на сайте Комикс.com.ua   Новости
Сериалы
Статьи
Уроки

Форуми на КОМІКС.com.ua

Обговорення мальованих історій

* Допомога    * Пошук

Сьогодні: П'ят листопада 01, 2024 2:07

Часовий пояс UTC+02:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 249 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 110 11 12 13 1417 Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон липня 07, 2014 10:28 
Офлайн
Гуру

В колорі надзвичайно виглядає!

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон липня 21, 2014 21:54 
Офлайн
Бывалый

:D Ну ось відгримів Одеський Коміккон, і прийшов час поділитись враженнями та фотографіями))
В першу чергу ВЕЛИКА ПОДЯКА ОРГАНІЗАТОРАМ за чудове свято коміксів)) ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ УСІМ ОДЕСИТАМ та гостям з інших міст - ви ЧУДОВІ!!! Все було організовано на професійному рівні, а кількість бажаючих відвідати Коміккон - просто вражала! Усі молоді, усі юні, усі позитивні!!! Тож свято вдалося на славу!

Не залишився без уваги і "Патріот" - в перший день було продано близько 20 примірників) Як для авторського проекту, на патріотичну тематику - Українською мовою - в Одесі! - це просто ФУРОР!!!!
Тож Слава Україні! Слава Одессі))!!!
І усім ДЯКУЮ!!!

Більше фоток - у фотоальбомі!!!
https://vk.com/album-70281432_199163881

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів липня 22, 2014 3:33 
Офлайн
Пиратт

Крутецькі! Поздоровляю, це дійсно успіх! Взагалі, як з досвіду, гарна історія на якій завгодно мові зацікавить пошановувача. Сподіваюсь що це не востаннє (я про одеський фест), нажаль у цьому році не зміг туди приїхати (.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів липня 22, 2014 20:35 
Офлайн
Бывалый

:D Дякую))) А я поїхав, бо гадав десь разом випємо пива! :P :P А то так я нікого не знаю)))) Хоча з Прасоловим трішки поспілкувався)

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Нед серпня 24, 2014 23:11 
Офлайн
Бывалый

:wink: Зі святом!

Вкладення:
Ukrainka_v1com.jpg
Ukrainka_v1com.jpg [ 130.71 Кіб | Переглянуто 5008 разів ]

ПовідомленняДодано: Нед серпня 24, 2014 23:42 
Офлайн
Бывалый

Цитата:
:wink: Зі святом!
Можливо з останнім, та і це "свято" геть не те, що в минулому році. Країна втратила значну частину території, кількість загиблих зростає, економіка зруйнована минулою владою, а цією остаточно запроторена в труну. Що святкуємо?

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон серпня 25, 2014 1:02 
Офлайн
Бывалый

:D Якщо згадати сторічну війну між Францією та Англією, то пів року війни - це ніщо!!! Головне вірити - що мир невдовзі настане і ми до нього доживемо!!! %D

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон серпня 25, 2014 10:49 
Офлайн
Бывалый

До чого тут Франція і Англія, до того ж у нас ніякої війни немає, а якась АТО. А "мир" настане не раніше того часу коли "добрі" дяді і тьоті домовляться, що з цією країною робити, а до того часу українці будуть знищувати не те, що на твоєму малюнку підім'яте ногою ціцькатої баби, а своїх же співвітчизників, які мають просто інший погляд.
Чому ти наприклад не відображуеш зраду Європи, чому немає на твоїх малюнках отієї німецької курки у якої з тим же Путіним усе на мазі, і яка кукурікає про федералізіцію України, чому не відображуєш "українську владу" кишеньковою владою заходу, та й ще багато чого гостренького можна висвітлювати про ситуацію у країні- однобокий погляд. Я розумію, що бачити ворога у Россії дуже просто, вони ж бойовикам зброю надають, Крим віджали, так це безумовні факти, але як на мене Захід нічим не кращий, хотіли простягти руку допомоги-простягли б, а так тільки одне кукурікання і підливання масла у вогонь виключно на свою користь.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон серпня 25, 2014 16:21 
Офлайн
Бывалый

Цитата:
До чого тут Франція і Англія, до того ж у нас ніякої війни немає, а якась АТО. А "мир" настане не раніше того часу коли "добрі" дяді і тьоті домовляться, що з цією країною робити, а до того часу українці будуть знищувати не те, що на твоєму малюнку підім'яте ногою ціцькатої баби, а своїх же співвітчизників, які мають просто інший погляд.
Чому ти наприклад не відображуеш зраду Європи, чому немає на твоїх малюнках отієї німецької курки у якої з тим же Путіним усе на мазі, і яка кукурікає про федералізіцію України, чому не відображуєш "українську владу" кишеньковою владою заходу, та й ще багато чого гостренького можна висвітлювати про ситуацію у країні- однобокий погляд. Я розумію, що бачити ворога у Россії дуже просто, вони ж бойовикам зброю надають, Крим віджали, так це безумовні факти, але як на мене Захід нічим не кращий, хотіли простягти руку допомоги-простягли б, а так тільки одне кукурікання і підливання масла у вогонь виключно на свою користь.
Ото ж, да. Враги не заграницей нифига. Они в стране, и за них простой народ с обеих сторон головы и складывает

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів серпня 26, 2014 11:27 
Офлайн
Гуру

Тю, так можна сказати "А чого про пангасіуса не намалював?" :lol:

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів серпня 26, 2014 16:53 
Офлайн
Пионер

Цитата:
на мій погляд віджимання території й ненадання допомоги трохи різні речі.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів серпня 26, 2014 18:11 
Офлайн
Бывалый

mistake
А де ви прочитали зворотнє? До того ж якщо ви не помітили віджимання Криму відбулось якось саме собою, так є незадоволені, але більшість людей які там проживають зовсім не проти жити під російським прапором.
І до вашого відома не надання домоги потерпаючому, наприклад лікарем карається законом, а що можна сказати про те коли призвідник до цих подій не надає допомоги коли запахло смаленим, відморожується якимись "санкціями" як по мені, що ті, що ці-однім миром мазані. Просто методи різні і зрадник він навіть гірший за прямого ворога.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Вів серпня 26, 2014 23:42 
Офлайн
Гуру

-_-' давай ещё рисуй, хорошо получается. И там черной ленты не хватает в прическе у девушки. И ещё, может мне кажется, но приклад чуть в сторону съехал относительно ствола, но это так, мелочи...

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Нед серпня 31, 2014 18:41 
Офлайн
Бывалый

navaleo-bad
Жги про толстожопую немецкую курицу, которая Украину сдала Путину.

Догори
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: Пон вересня 01, 2014 18:04 
Офлайн
Гуру

Цитата:
navaleo-bad
Жги про толстожопую немецкую курицу, которая Украину сдала Путину.
Жень, завязывал бы ты с телевизором

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 249 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 110 11 12 13 1417 Далі

Часовий пояс UTC+02:00

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти: