|
Форуми на КОМІКС.com.ua
Обговорення мальованих історій |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
Kamatoz
|
|
Офлайн |
Профи |
 |
|
Мдааааа,якість відео аякжеш не радує! І остання силка не відкривається!
Блін,а якби цю програму показали десь так вечері,щоб народ зміг побачити і дізнатись що і внас є така штука як Мальовані історії,а то показали в 5 ранку і толку ніякого,і Олін всю програму спав!!!
|
|
Догори |
|
 |
Rezus
|
|
|
Цитата: Мдааааа,якість відео аякжеш не радує! І остання силка не відкривається!
Последняя ссылка открывается. По поводу качества видео: если бы выложили передачу в хорошем качестве, но скачать нужно было бы в таком случае в 10 раз больше мегабайт, наверняка были бы недовольные, дескать нахрен надо качать, трафик не бесплатный. Так что все ок. Отдельное спасибо за ю-туб, а не какую-нибудь рапидшару, с которой ничерта не скачаешь.
Цитата: Блін,а якби цю програму показали десь так вечері,щоб народ зміг побачити і дізнатись що і внас є така штука як Мальовані історії,а то показали в 5 ранку і толку ніякого,і Олін всю програму спав!!!
Досматриваю сейчас третью часть. Спасибо ребятам за то, что не стали углубляться в наскальную живопись и лубок.  Зачотный эфир. Заль, конечно, что в 5 утра. Тут я согласен. Но сам факт такой беседы на крупнейшем украинском канале - очень радует.
_________________ Любите комиксы? Вам сюда: http://www.comics.com.ua. А еще я фотографирую: http://www.fotografia.com.ua.
|
|
Догори |
|
 |
Rulya
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Побачив знайомі лиця - аж у Київ захотілось ))
66 мб безцінного трафіку в колекцію. )
Взагалі молодці, достойно. І ніфіга ніхто не спав, принаймні в тих кубіках я цього не роздивився ))
Шкода що в таку ранню годину це показали. не відомо на кого розрахований цей нічний ефір.
пс: ех, Білаля погортати б. ;(
|
|
Догори |
|
 |
Александр Ремизов
|
|
Офлайн |
Рисующий Истории |
 |
|
Дюже пожато.
Узнал Олина и Джонни Дэппа :)
На вопрос ведущей: "а как с комиксами у наших соседей - России, Польше и Чехии?" рассказали только про Польшу. Понятно, что времени мало, но тему как-то обошли. И может быть я пропустил - мову разумею не ахти как (из беседы понял только процентов 70-80%) - но сказали ли о том, что украинские авторы участвуют в КомМиссии? Вроде бы тоже нет.
_________________ "Кто людям помогает, тот тратит время зря!" (с) ст. Шапокляк
|
|
Догори |
|
 |
Rezus
|
|
|
Цитата: На вопрос ведущей: "а как с комиксами у наших соседей - России, Польше и Чехии?" рассказали только про Польшу. Понятно, что времени мало, но тему как-то обошли. И может быть я пропустил - мову разумею не ахти как (из беседы понял только процентов 70-80%) - но сказали ли о том, что украинские авторы участвуют в КомМиссии? Вроде бы тоже нет.
Это заговор.
Не нужно искать черную кошку. Про Польшу ребята начали говорить потому, что есть о чем рассказать, а не заряжать шарманку по кругу "нет издателей, никто не рисует; никто не рисует, нечего издавать".
Про Комиссию было одно упоминание. Олин сказал, что фестиваль российский. Какие там авторы он не говорил. Также, как и не говорил, какие авторы на Ангулеме.
ИМХО получилось весьма информативно и правдиво. А времени и правда мало оказалось. Много чего можно было еще рассказать.
_________________ Любите комиксы? Вам сюда: http://www.comics.com.ua. А еще я фотографирую: http://www.fotografia.com.ua.
|
|
Догори |
|
 |
Shakll
|
|
Офлайн |
Пиратт |
 |
|
[quote="mister X"] Ось як обицяв викладаю три частини.
От розумний парубійко!!! Молодець що виклав - сьогодні все обов‘язково подивлюсь 
_________________ Спочатку була розкадровка ...
І. Баранько "Три кроки до справжнього BD"
|
|
Догори |
|
 |
Александр Ремизов
|
|
Офлайн |
Рисующий Истории |
 |
|
Цитата: Не нужно искать черную кошку. Ну дык и в моём посте тогда не надо искать кошек: что вижу, о том и пою.
|
|
Догори |
|
 |
Александр Ремизов
|
|
Офлайн |
Рисующий Истории |
 |
|
Цитата: Добре що хтось запомьятає що це не комікси, а мальовані історії. Это вы молодцы: хоть в одной стране у этого искусства будет название, соответствующее смыслу. В России не судьба, видать.
И вообще - так живенько получилось. И нифига никто не спал. Что касаемо темы - это, пожалуй, лучшая передача по теме из всех, что я видел. По российскому телевидению в прошлом году было штуки две-три - они мало впечатлили.
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Цитата: хоть в одной стране у этого искусства будет название, соответствующее смыслу. В России не судьба, видать. Чому? А нови російскій термин «РІСТОРІЇ»?
_________________ Par la foi, par l'acier et par l'art.
http://users.livejournal.com/mister_x__/
|
|
Догори |
|
 |
RoNiN
|
|
Офлайн |
Майже Інший |
 |
|
Інформативно. Але хіба це змінить популяризацію "мальованих історій", якщо ефірний час був 5:00 ранку?
п.с.: а гарно звучить - "мальовничі історії" 
Востаннє редагувалось П'ят березня 23, 2007 17:27 користувачем RoNiN, всього редагувалось 2 разів.
|
|
Догори |
|
 |
KickBack
|
|
Офлайн |
Гуру |
 |
|
Цитата: п.с.: а гарно звучить - "мальовничі історії"  Очевидно, це вужче поняття. Адже не всі мальовані історії мальовничі.
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Цитата: Інформативно. Але хіба це змінить популяризацію "мальованих історій", якщо  ефірний час був 5:00 ранку? Ні не змінить ала людей 20 будуть вже по іншому відноситись до подібних речей, і правильно називати 
|
|
Догори |
|
 |
RoNiN
|
|
Офлайн |
Майже Інший |
 |
|
Цитата: і правильно називати
Нажаль, правильно - це не завжди популярно. Термін "комікс" загальновідомий, і, думаю, якщо людині вперше говорити про мальовані історії, і у питанні "Чи ви знаєте якісь комікси?" вказувати замість терміна "комікс" термін "мальовані історії", то, напевне, у неї буде "запізніла" реакція розуміння того, що її питають. Думаю "Мальована Історія" можна "кидати" тільки, тоді - коли людина вже знає у чому річ, і якщо ця людина вже у колі "фанів" або "знавців". Я думаю недаремно наш улюблений сайт називається comics.com.ua (хоча я знаю інші версії цієї назви), але як приклад можна і вказати comics.aha.ru 
Востаннє редагувалось П'ят березня 23, 2007 20:39 користувачем RoNiN, всього редагувалось 1 раз.
|
|
Догори |
|
 |
mister X
|
|
Офлайн |
Митець |
 |
|
Можна посперечатись на цю тему... Покі в нас це не дуже розповсюджено вважаю що цю назву траба навязувати людям.
Наприклад як у випадку з копіром, а не Ксероксом, підгузниками, а не Памперсами... і т.д. і т.п.
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
| |