Цитата:
сколько активных комикс-битв ты видишь на форуме? а так люди, надеюсь, задвигаются - ведь многим проще начать именно с битвы, а потом уже взяться за свою РИ. чем больше - тем лучше (качество, тоже надеюсь, будет улучшаться от количества)
Це ясна річ, що чим більше малюєш МІ тим більше шліфується графіка

. А от чи треба починати битви не малюючи багато МІ тут я трохи не згідний. Ну добре, якщо в тої людини, яка от тільки, недавно, прийшла на форум є художня освіта і малюнки мають якись пристойний вигляд.
Здається на початку літа був період (хто памятає) на форум прийшло багато новачків і зразу пішли в комікс-битви... зараз тем цих битв нема, бо їх стерли, як за бажанням авторів так і проти

. Тобто всі полізли битися, а ті що дивились і коректно прокоментували їх. Після чого багато з тих новачків зникло, в невідомому напрямку з тихим мугиканням під носом: "Ну все тут новачкам всякі дяді спеціально відбивають бажання малювати

".
+ Думаю що битва не має бути сильно активною. Тому що втрачається інтрига. Якщо хід зявляється кожні 2 дні то ходи виглядають, як якись серії серіалу, а мали б бути окремими фільмами.
Я особисто б зараз прочитав з більшим задоволенням сторінку Реда ніж наприклад 3 тижні тому
І уявіть яка б була сенсація, якби зараз зявився наступний хід у битві "Пащук вс Вовік"